Istorija BeoSing-a

Privredno društvo BeoSing d.o.o. iz Beograda je osnovano 1992.god. Zvanično sa radom smo započeli u junu 1995.god. Osnivač i direktor preduzeća je Želimir Šekarić.

BeoSing se u prvim godinama postojanja bavi isključivo trgovinom.

1996.god. otvara se maloprodajni objekat na Železničkoj stanici Beograd u ul. Savska 9. koji i danas uspešno posluje. Od kraja 2006.god. u pomenutom objektu počela je sa radom knjižara „Kaisa“, kao prva knjižara u okviru BeoSinga.

Godine 1997 i 1998. preduzeće obavlja trgovačku delatnost na veliko i jedan smo od zapaženijih uvoznika margarina iz Holandije i veći snabdevač pekarske industrije. Istovremeno se sporadično bavimo i otkupom, skladištenjem i izvozom zamrznutog voća (jagoda, malina, višnja itd.).

U ulozi proizvođača se 1997 godine prvi put pojavljujemo na tržištu, formiranjem „pakeraj-a“ gde se pod imenom „VERDI“ pojavljujemo sa nizom upakovanih proizvoda (kakao, šećer u prahu, kokos, suvo grožđe i oko 20-tak različitih proizvoda.).

Na tržištu posebno postajemo prepoznatljivi po vakumiranim maslinkama i feferonima pod istim imenom, gde su nam proizvodi bili zastupljeni u svim većim maloprodajnim lancima C-marketa, Pekabete, Jabuke Gorice itd.